sâmbătă, 29 iunie 2013

Haul Nyx Cosmetics

Buna !

   Nu scriu de ceva vreme dar am avut o serie de intamplari "nefericite" si nu mi-a stat mintea la alte lucruri, in alta ordine de idei azi vreau sa va vorbesc despre un brand pe care l-am cunoscut de curand, brand-ul in cauza este Nyx Cosmetics provenient din America, faimos pentru raportul foarte bun calitate-pret, are de altfel o gama foarte larga de produse pentru make-up pentru toate gusturile.


   Nu este foarte usor reperibila la noi si pentru asta ii dau un punct in minus dar totusi am fost foarte curioasa sa incerc ceva mai ales pentru ca uitandu-ma la videclipuri ale fetelor din America am vazut mereu acest jumbo pencil alb mat pe care il utilizau ca si baza pentru fardul de pleoape, am decis sa imi fac acesta "pofta" si sa-l achizitionez si eu, am cumparat aceste doua produse de pe Ebay asta si pentru ca in acest mod economositi destul de mult, evident fiind o marca de peste Ocean in Europa ajunge la preturi mult mai mari decat in tara sa de origine dar ramane oricum un brand lowcost care dupa parerea mea merita incercat haideti sa vedem produsele in detaliu :




  Paleta face parte din The Runaway Collection si este nr. 09 Haute Model, sunt 10 farduri de pleoape in culori predominant inchise exceptie facand doua, toate gliterate, aceste palete se gasesc in multe versiuni :pentru ochi albastri, verzi, caprui etc. au o scriventa foarte buna in ceea ce priveste durata va voi informa intr-un post viitor incat nu mi-am facut inca o idee clara.





     Creionul este nr. 604 Milk si este un alb mat, marele avantaj al acestui creion este ca scoate in evidenta culorile deschise dar si cele inchise, ajuta dealtfel si la durata fardului de pleoape.



                                        Acesta este un machiaj realizat cu aceasta paleta :


   Cam atat pentru moment, ce credeti despre aceasta marca ? Va insipra?
   Pupici!

4 comentarii:

  1. iti multumesc mult de premiu pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, te-am nominalizat la Liebster Bog Award. Intra pe http://carasbeautytoys.blogspot.ro/2013/07/tag-liebster-blog-award.html ca sa vezi mai ulte detalii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele NYX sunt exceptionale !
    Poate treci si pe la blog-ul meu sa te inscrii (follow) ,sper sa iti placa !
    didiibeauty.blogspot.ro
    Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere