joi, 11 iulie 2013

Recensione Balsam de par Balea More Blonde

Buna!


   M-am gandit sa fac astazi o recensiune a balsamului de par pe care tocmai l-am terminat, produsul "in cauza" este balsamul Balea More Blond. Utilizez balsamul de par la fiecare spalare incat am un par destul de " mofturos" fin si fara volum si foarte greu de aranjat iar daca nu folosesc nici un tip de trattament dupa sampon devine uscat ( tip fan ).
   Am cumparat acest balsam si pentru propietatile sale de a intensifica culoarea contine extract de musetel si lamaie pentru deschiderea culori atat pentru parul blond natural cat si pentru cel vopsit, dar nu am observat mari schimbari in aceasta privinta.
   Ambalajul este de forma unui tub care contine 200 ml de folosit in 12 luni de la deschiderea confectiei, este destul de lichid ca si consistenza, galben cu un parfum destul de placut, nu contine siliconi dar nici restul ingredientelor nu sunt tocmai naturale.
    Pentru parul meu a functionat destul de bine, dar se stie ca acest tip de produse au efecte diverse in functie de tipul de par pe care il aveti ,mie imi  asa parul foarte usor de pieptanat si matasos, nu am observat nici un fel de schimbare in ceea ce priveste intensitatea culorii sau a straluciri, probabil pentru un rezultat mai bun ar fi trebuit sa folosesc si samponul de la aceiasi linie.
    Este un balsam destul de bun si economic pretul este in jur 8-9 lei daca imi aduc bine aminte si cred l-as recumpara si in viitor.
   Voi l-ati incercat?Ce credeti despre produsele pentru par Balea ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu