miercuri, 17 aprilie 2013

Essence Stampy Nail Art Stampila pentru Unghi

Buna fetelor,

       Azi vreau sa va vorbesc despre stampila de unghi de la Essence si cum mi se pare, ador sa imi decorez unghiile dar sunt total nepriceputa sa fac toate desenele astea complicate pe care le vad la multe din voi asa ca vazand stampila asta mi-am zis asta e salvarea mea trebuie s-o incerc!







     Este un set care contine :

     - o stampila
     - spatula pentru a indeparta excesul de oja
     - o placa de metal cu 9 modele



     Cum se foloseste? aplicati oja pe modelul dorit cu spatula se indeparteaza excesul de oja, imprimati pe stampila presand pe model iar apoi aplicati-l pe unghie, este destul de usor de folosit si imi place tare mult rezultatul,  nu am reusit sa va arat nail art-ul pe care l-am realizat pentru ca oja era alba si fiind seara nu se vede mai nimic, in vanzare se gasesc si alte modele, eu am cumparat alte doua placute cu modelele sunt toate foarte simpatice :


   Pretul este destul de economic ca de altfel toate produsele Essence si chiar functioneza eu o gasesc foarte folositoare si practica, voi folositi stampila pentru unghi? ce credeti de aceasta de la Esssence?

   Petra

5 comentarii:

  1. Inca astept fotografia cu colectia ta <3 :* http://anytagyosmakeup.blogspot.ro/2013/04/invitatie-makeup-products-mania.html

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai am postat-o pe pagina ta facebook mersi frumos de invitatie pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am stampilute dar nu de la alte firme. Cat costa o placuta de la Essence?

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma gandeam acum vre-o luna de unde as putea sa pun labutele pe o stamplila din asta :))
    Nici eu nu ma prea pricep la decorat unghiile.

    RăspundețiȘtergere