luni, 29 aprilie 2013

Haul : Ce am mai cumparat/primit in ultima vreme

Buna fetelor!

  Ma bucur sa vad ca participati tot mai multe la initiativa Party Link! sper sa continuati asa! In alta ordine de idei azi vreau sa fac un post cu ultimile intrari in caseta mea de cosmetice, lucruri pe care le-am cumparat sau le-am primit si de care aveam nevoie mai mult sau mai putin :D.




    Bineinteles nu lipseste Essence, cred ca am devenit dependenta plec mereu cu intentia de a cumpara cele doua lucruri care imi trebuie si ma intorc mereu acasa cu cinci in plus, eu-fericita portofelul meu- deloc :D.
   Am gasit si nuanta de roz al noilor Lip Cream 01 Velvet Rose si am luat-o, in realite ma asteptam sa fie un pic mai roz dar este spre rosu este oricum o nuanta foarte naturala, cea nude de care va vorbeam intr-un post precedent o folosesc cam in toate zilele si imi place dar dupa un pic parfumul asta al lor caramelos incepe sa ma cam deranjeze, stiti cand aveti un parfum prea dulce care il purtati mereu?pana la urma ajunge sa deranjeze cam asa si cu aceste lip-cream.
      Bronzer-ul de la linia Sun Club l-am luat in nuanta cea mai deschisa pentru blonde, o sa va spun cum se comporta.
      Am luat si paleta de farduri 02 Long Beach m-a atras faptul ca are culori naturale, pot sa va spun in acest moment doar ca este un pic prafoasa si fardurile sunt destul de pigmentate, tot pentru capitolul ochi am luat un pigment 01 Studio 54 este o culoare cam greu de descris, as zice un auriu-maro cu mici particule de sclipici, foarte particulara, si eyelinerul Jumbo I Love Punk, am mai folosit un eyeliner tip stilou de la Essence si nu mi-a placut deloc, nu scria de nici o culoare sper ca acesta sa fie mai bun.




  Am primit doua mini-size al cremei colorate Laura Mercier faimoasa in America una este in versiune compacta iar celalta este in versiune lichida, sunt foarte curiosa sa vad cum sunt, daca sunteti interesate o sa fac un post review aparte.




    Ultimul lucru pe care l-am primit este un mini set Weleda, o marca germana care produce cosmetice pentru ingrijirea pieli bio, lucru care ma entuziasmeaza foarte mult, de ceva vreme sunt mai atenta la cremele de fata si corp si la ceea ce contin, daca pentru make-up pot sa fac un compromis si sa accept siliconi si vari conservanti pentru produsele de ingrijire a pieli cer sa aiba neaparat ingrediente naturale nici chiar 100% dar sa aiba principi activi eficienti si nu parafina lichida care doar da impresia de hidratare.
 Setul este format de doua creme de fata cu migdale pentru pieli sensibile de 7 ml fiecare si un mini demachiant de 10 ml.



  Cam atat pentru moment, as vrea insa sa va intreb despre ce v-ar placea sa cititi in urmatoarele posturi aici gasiti variantele :
  1. Make-up Kiko ( este o marca care momentan nu se gaseste la noi dar este prezenta in Italia, Spania, Anglia, si poate in vreo vacanta gasiti vreun magazin si vreti niste sfaturi pentru cumparaturi )
  2. Review oje de ingrijire a unghiilor Essence Nails Studio ( Pro White Hardener si Better Than Gel Nails )
  3. Review demachiant bifasic Garnier Sensitive

 V-am pupacit pe toate!

 Petra

7 comentarii:

  1. Eu sunt curioasa de produsele de la Weleda,poate le faci review dupa ce le folosesti.:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador produesle Essence. Apropo, sper ca nu te superi ca spun, dar poti te rog schimb forma literelor, mie una mi-e destul de greu sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum sa ma supar ? orice sugestie e binevenita , cand am sa am un pic de timp am sa schimb un pic de lucruri, pupici!

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere :*
    Te-am nominalizat la blog award la mine pe blog : http://beautyspellblog.blogspot.ro/2013/04/the-versatile-blogger-award.html
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc tare mult pentru premiu! acum trec pe la tine pupici!

      Ștergere