luni, 1 aprilie 2013

Review :Noua Collectie Essence Stay Matt Lipcream

Buna fetelor,

    Am lipsit pentru ceva vreme din vari motive dar sper sa reusesc sa fiu mai prezenta de acum inainte.
    Azi vreau sa va vorbesc despre noile Stay Matt Lipcream de la Essence nu stiu daca le-ati gasit inca eu le-am cumparat din afara si vreau sa va spun impresia mea.
    Se gasesc in 4 culori: un rosu aprins, un nude-natural, un roz palid si un fucsia destul de aprins, din pacate cand am ajuns eu standul era deja pe jumatate gol asa ca a trebuit sa ma multumesc cu doua din aceste nuante : 03 Soft Nude si 04 Silk Red.




       Produsul este continut intr-un tub de plastic contine 4 ml si trebuie folosit in 6 luni de la deschiderea confectiei, cam putin dupa parerea mea dar trebuie sa tinem cont ca este un produs in crema si expira mai repede.
      Incep prin a va zice ca mie imi plac la nebunie aceste lip-cream eu chiar le-as numi rujuri lichide pentru ca sunt intradevar foarte foarte pigmentate, lucrul care imi place cel mai mult la ele e ca nu usuca buzele si raman cremoase, foarte important insa este sa nu aveti buzele crapate pentru ca va da un aspect inestetic nedorit.
     In cea ce priveste durata este destul de buna eu le-am incercat si dureaza pana la maxin 3-4 ore intre timp culoarea mai pierde din intensitate dar raman la locul lor, au un parfum de caramele foarte bun.

     Swach :



         Dupa cun stiti Essence este o marca economica asa ca nici pretul nu este mare eu le-am platit 2,49 euro cred ca pretul lor este aproximativ pana la 15 lei, voi lua cu siguranta si celelalte doua nuante cand le voi gasi, daca le vedetti eu vi le recomand din toata inima pentru ca isi merita bani.




04 Sliky Red
   
   Cam atat pentru moment, daca v-a placut micul meu review va invit sa va inscrieti daca va face placere, in curand vor urma alte review-uri al noilor produse Essence si multe altele. Daca vreti ma gasiti si la www.ilmiomondobeauty.blogspot.it unde gasiti multe review-uri make-up la o gama variata de produse.

   V-am Pupat!

   Petra

2 comentarii:

  1. Hey, mersi pentru vizita:)
    imi place blogul tau,m-am inscris prin GFC:D
    Superbe gloss-urile , sa le folosesti sanatoasa si sa ne arati machiaje in care l-ai purtat:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am vazut si eu recent la un stand si sunt SUPERBE,dar cum eu am mai mereu buzele uscate,nu ar fi tocmai placut rezultatul dupa aplicare.Cred ca pana la urma tot o sa imi iau unul,asa..de moft..mai ales ca zici ca au miros de caramele. :)

    RăspundețiȘtergere