luni, 7 ianuarie 2013

L'oreal Color Riche Les Ombres

Hello,

Din seria L'oreal revin azi cu un mic review cu o paleta de farduri de pleoape iesita cu colectia de toamna de anul trecut, daca ati vazut-o prin magazine sau pe internet v-ati dat seama ca are o gama variata de culori potivite atat pentru vara cat si pentru iarna.
Cea pe care eu am cumparat-o este S 3 Disco Smoking (initial eram tentata de cea cu verde albastru portocaliu si alb dar era prea de vara )











Incepem de la packaging foarte draguta si eleganta cutiuta neagra cu margini auri si transparenta in mijloc fardurile in marea majoritate au o forma abstracta (nici una nu este la fel) si avem in dotare un mic aplicator in burete de o parte rotund iar de cealalta parte ascutit mai mult sau mai putin folositor, nu scrie cate grame au fardurile dar pot fi folosite in 24 de luni de la deschidere.

Trecem la culori, durata &co mi s-a parut ca aceasta combinatie este un pic mai neobisnuita dar fantastica! avem un negru un violet intens un fucsia inchis nu stiu sa definesc foarte bine aceasta culoare si un galben shocking negrul este mat iar celelalte 3 sunt un pic perlate doar atat cat trebuie,in ceea ce priveste pigmentatia sunt toate foarte pigmentate iar cu cun bun primer dureaza chiar toata ziua.






Pretul este in jur de 40 si ceva de lei daca nu ma insel se gaseste on-line si in parfumeri, mie imi place foarte mult este o paletuta buna si culorile sunt foarte frumoase in toate nuantele pe care le propune aceasta linie.
Ce parere aveti ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu